Vind jouw passie binnen de optiek

Dus jij ziet een toekomst in de optiek wel zitten. Mooi! Dit betekent dat je je nooit hoeft te vervelen. Je komt terecht in een wereld die constant in beweging is én je kunt jezelf ook bijscholen. In de optiek zijn er vette cursussen die jou de laatste technologie en trends laten zien. In de optiek kun je echt jouw passie vinden. Wat dacht je hiervan?

Styling

Misschien vind je het wel te gek om iemand een bril te verkopen die hij of zij nooit voor zichzelf had uitgekozen. Jij hebt een oog voor mode! Styling is zeer belangrijk voor opticiens. Wist je dat je zelfs brillenstylist kunt worden?

Social media

Story hier, story daar… Verzin je altijd de leukste captions voor Instagram en Facebook? Dan kun je wellicht de PR van de optiekzaak op je nemen. De mooiste collecties verdienen de beste aandacht en social media helpt daarbij.

Inkoop

Jij hebt een neusje voor trends en weet precies wat mensen willen. Dat is mooi! De inkoop voor de optiekzaak is misschien wel het belangrijkste om de zaak draaiende te houden.

Andere specialisatie

Er zijn nog veel meer richtingen die je op kunt. Je kunt je specialiseren in het slijpen van glazen, in droge ogen… Misschien werk je wel heel graag met kinderen. Jouw toekomst kan nog alle kanten op gaan. Are you in?